Monday, 8 January 2018

Uutta ja vanhaa

Vuosi 2018 tuo tullessaan muutoksia. Viimeisen puolivuotta olen ollut kaikin puolin tyytymätön. Elämässä asiat on ihan ok, ihana mies, kiva koti, lapset ovat pääsääntöisesti ihania, urheilu on saanut uuden suunnan ja toivottavasti vielä lisäpontta kunhan talvimyrskyt ovat taas ohi. Blogi(t) on ollut ihana harrastus, mutta se mikä toimi Suomessa ei tuntunutkaan hyvältä täällä.

Viime keväinen Karibian loma oli herätys. Viikko ihanaa lillumista lämpimässä, mutta paluu ihanuudesta oli karu ja kamala. Aivan valtava parin viikon Jetlag, henkinen pahoinvointi ja ketutti. Mikään ei kerrassaan kiinnostanut. Itsesäälissä kierimisen ja itsetutkiskelun jälkeen päätin yrittää ryhdistäytyä. Muutos tapahtuu vain muuttamalla asioita ja toimintatapoja.

Laitoin salikortin jäähylle (nyt suhteemme on totaalikatkolla), aloitin uuden suhteen lenkkitossujeni kanssa ja toisen pyörieni (jep, kolme kappaletta ja kaikki hyvin tarpellisia) kanssa. Loppuvuodesta kolmanneksi pyöräksi kipusi ratsastus. Woah, mikä aivojumppa. Itsetutkiskelun tuloksena huomasin olevani onnellisempi kun pääsen kuopsuttamaan multaa, kaivamaan kuoppia ja istuttamaan. Otin selvää paikallisista palstaviljelmistä ja kirjoitin nimeni odotuslistalle.  

Blogi-asiaa jäin sulattelemaan, se onkin vaikeampi pala. Uskallanko laittaa sen jäähylle? Lopetanko kokonaan? Muutanko suuntaa? Mihin? Koko bloggari-urani aikana muutos on ollut valtava. Tasainen lukijakunta on säilynyt kautta linjan, iso kiitos teille siitä. Toisaalta en ole valmis myöskään panostamaan ajallisesti enkä rahallisesti päästäkseni suurempaan eetteriin. Syyskussa 2010 pääsi ensimmäinen teksti eetteriin Vapalla Kädellä-blogin puolella ja siitä on tultu pitkä matka tänne. Niin ajallisesti kuin maantieteellisesti.

Mitä siis tulossa? House - Garden - Diy

House - Muokataan ja järjestellään kotia, vaihdetaan kalusteiden paikkaa tai vain koristetyynyt. Ideoita minibudjetin uudistuksiin. Joskus jopa ruokaideoita...
Garden - Palsta, piha ja parveke. Viherpeukalon pään selvittävä pyhäkolminaisuus. Kuoppia, raivausta, kierrätystä, siemeniä, taimia ja sadonkorjuuta. Joskus jopa ruokaideoita...
DIY - kierrätystä, muokkausta ja tuunausta. Kierrätys kulkee mukana monessa ja itse tekeminen on tälle rouvalle elinehto.

Tässä on resepti tulevaan vuoteen. Seuraava puolivuotta näyttää auttaako se ja erinäköiset "suhteeni", mälsiintymiseen. Jos vielä selvitään voittajana uudelle vuosikymmenelle siirtymisestä niin tämä vuosi taputellaan voittajana!

Nähdään!


No comments:

Post a comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...