Monday, 22 January 2018

Riviin järjesty


Olen homsuinen. Rakastan järjestystä ja kauniita asioita yli kaiken. Silti epäjärjestys (kaaos) välillä valtaa tilaa, milloin mistäkin. Toisaalta, sitäkin innostavampaa on kun saa sen silmiä kirvelleen kaaoksen taltutettua. Jo ennen noiden purkkien kerääntymistä olin suunnitellut ostavani kirjoille hyllyn. Talon porausvastaavaa konsultoituani, ei seinään uskaltanut porata (takana sähkökaappi ja talon päävesiputket). Seinät ovat ohuita, eikä takuita ole mitä siellä oikeasti on, joten ei ollut vaivan arvoista. Kun en hyllyä seinälle saa, täytyy olla jokin muu ratkaisu kirjasäilytykseen. Takaraivosta kumpusi Pinterest kuva laatikkosäilyttimestä. Eipä ollut laatikkoja siihen hätään nurkissa eikä kaupoissa, joten jouduin odottamaan. Menneellä viikolla silmiini osui oiva laatikko ja sen nappasin alle kympillä mukaani. Auringon innoittamana sain vaihdettua vielä verhot ja imuroitua alivuokralaiset pesukoneen takaa. Wuhaa! Kevätsiivous on aloitettu. (Hah, joulusiivous ei yltänyt tähän nurkkaan)
Viherkasvi on vanha. Se sai ennen amppeliin pääsyä pikaisen siistimisen ja kastelun. Rönsylilja kaipaisi kipeästi uudelleen istutusta, mutta se saa hetken vielä odottaa. Varastoista kaivettu simpukka-amppeli tuo kivasti mieleen Ranskan ja Nante'sin rantaloman. Tuolta keittiön nurkasta onkin hyvä lähteä raivaamaan kotia, nyt ainakin yksi paikka on siistinä. Ihanaa maanantaita!


No comments:

Post a comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...