Friday, 23 September 2016

Vuokrakeittiön muokkaus


Vielä viime vuoden loppuun asti paikallinen (hollantilainen) tapa vuokra-axunnoissa on ollut, että kaikki minkä tuot asuntoon on sinun vietävä mennessäsi. Eli esimerkiksi uusi laminaatti poistettava, pihan kasvit yms.  vietävä pois. Kuulostaa kaiken kaikkiaan aivan järjettömältä.  Kun muutimme keittiössämme oli liesi, liesituuletin ja tiskiallas kaapistojen lisäksi. Tiesimme, ettei tila tule riittämään kaikille astioillemme ja keittiötarvikkeillemme, joten osan jätimme suosiolla Suomeen varastoon. Ne mitkä tulivat mukaan, eivät siltikään mahtuneet ja halusimme lisää pöytätilaa.  


Suunnittelimme keittiöön paikat uunille, induktioliedelle ja astianpesukoneeelle sekä riittävät tilat kierrätykseen. Suunnittelua ei helpottanut asuntomme outo muoto - kuin pala piirakkaa. 
Täysin tyytyväinen en ole leivontatarvikkeiden säilytykseen (rumat= käytännölliset pyörillä varustetut muovilaatikot), mutta ainakin ratkaisu toimii tällä hetkellä. Eivätkö leivontatarvikkeet ainakaan vielä ole päivittäisessä käytössä. Ikean hyllytarvikkeet ja roskisjärjestelmät ovat olleet loistavia. Tällä hetkellä keittiö toimii loistavasti. Keittiön parhaisiin puoliin kuuluu iso ikkuna, josta on suora näköyhteys puistoon. Pystyy pitämään vähän lapsia silmällä, kun viipottavat menemään. Keittiön raamit ovat kunnossa nyt voi alkaa keskittymään oleelliseen - esteettisyyteen ja leivontaan.
No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...