Friday, 30 September 2016

Esittelyssä olohuone - Livingroom


Asuntokierros jatkuu olohuoneesta. Kuten monissa vuokra-asunnoissa jouduimme tässäkin tekemään kompromisseja: Isot huoneet + isompi vuokra vs. pienemmät tilat + parempi sijainti+ ihanteellinen vuokra. Valitsimme jälkimmäisen, sillä seurauksella, että alakertamme on hyvin kompakti. Tila on kuitenkin avoin ja se on rajattu huonekaluin niin, että näkymät säilyvät. 
Viime viikolla esitelty keittiö alkaakin aivan sohvan takaa. Vaihtokaupoilla, ennen muuttoa saatu pöytätaso toimii laskutasona ja tilanjakana. Pöytä on tarkoitus maalata talven aikana, jollei mieli matkan varrella muutu.

Olohuone palvelee niin satunnaisia television katsojia, kuin PlaySation.pelaajia. Siellä luetaan ja hengaillaan. Pidetään äidille seuraa ennen ruoan valmistumista. Ruokailutilan sijaitessa aivan vieressä, on koko alakerta välillä hyvin sykkivä ja täynnä elämää.
Olohuoneesta on suora yhteys takapihalle ja kesäkaudella se onkin pääreittimme 
ulos puistoon ja pyöräilemään. 
Jätimme sohvapöydän tarkoituksella Suomeen. Rahi on monikäyttöisempi ja palvelee satunnaisissa illanistujaisissa lisäistuimena, sohvapöytänä kuin löhöilypaikkana olohuoneen muuntuessa elokuvateatteriksi. Matalaselkäinen tuoli on elokuvailtojen suosikkipaikka. Tuoli on riittävän matalaselkäinen, jottei se peitä näkymää takariviläisiltä ja suo istujalleen eturivin paikan.
Ei mikään maailmoja mullistava olohuone tai sisustusihme, mutta toimiva ja erittäin mukava.
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!


No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...