Monday, 19 September 2016

Näillä kelpaa opiskella


Koulujen alettua alkoivat myös aikuisten kielikurssit. Naapuri vinkkasi hollanninkielenkurssista ja minä ilmoittauduin. Harmikseni kurssi on vain kerran viikossa. Aion järjestellä omaa aikataulua niin, että tulee opiskelua päivittäin. Kielitaidottomana olo on ollut välillä kuin omassa pienessä kuplassa asumista  -  nyt kahden kuukauden jälkeen vähän liiankin kanssa. Puheliaana etelä-karjalaisena joutuu keskustelukumppania hakemaan englantia osaamista hollantilaisista tai puhelimen avulla Suomesta.  Mennessäni aloituskeskusteluun pyörähdin ihan muussa tarkoituksessa paikallisessa "sekatavaraliikkeessä" (Hema) ja löysin aivan ihania muistikirjoja ja papereita.  Sopivan tsemppaavilla teksteillä ja ihanilla tyttömäisillä kuoseilla.
Suosin paperista muistikirjoja, koska etenkään viimeaikoina en ole voinut luottaa puhelimeeni ja lisäksi muistikirjat nyt vaan ovat  mielestäni  niin ihania. 
Eikö?


No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...