Thursday, 7 September 2017

Syksyn tuntua

 

Aamuisin syksyn tuntee ilmassa. Päivällä aamun koleus muuttuu vielä ihanaksi lämmöksi. Väillä tuntuu kuin olisi "se toinen" elokuu, se missä ei enää ole paahtavia helteitä vaan ihanaa aurinkoa. Sama tunne oli viime syyskuussa, ensimmäisenä syksynä Hollannissa. Meidän pohjoisen parvekkeelle ei ole niin väliä paistaako, kun aurinko yltää sinne vain aikaisin aamulla ja myöhään iltapäivällä ja talvella sitä pitää ihan kurkkia jos sen parvekkeelta haluaa nähdä.

Aamulla kannoin kuitenkin kahvit parvekkeelle ja nautin eilisen istutusurakan hedelmistä. Viltti hartioilla tarkeni hyvin toiset aamukahvit juoda ja nautiskella hetki. Myöntyä tosiasiaan, että syksy on tulossa. Toivottavasti hillittömät sateet tulevat öisin ja päivisin saisimme nauttia aurinkoisista syyspäivistä. Ruskaa täällä saa odottaa vielä pari kuukautta, mutta Habitare sen sijaan on ensi viikolla. Sitä on odotettu. Tyttökavereita, desing uutuuksia, Muji, Lumi Accessories ja vihdoin ensikertalaisena Ikea. Paljon on nähtävää ja hillittömiää valokuvaus pläjäyksiä tulossa tänne ja muihinkin blogeihin.
I may have to accept that summer is turning in to the fall. Thow september in Netherlands feels like "the other August" only there is not a hot anymore, nice cool mornings and warm days. This morning I grabbed my second morning coffee and planket and came outside to enjoy. Arrangement I did yesterday was even better when sitting calmly and drinking coffee. Well almost everything is..
I hope you have little time for yourself and good coffee.No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...