Tuesday, 26 September 2017

Suomi, Syksy ja HabitareViikko sitten piipahdin Suomessa moikkaamassa ystäviä ja nauttimassa Habitare-messujen ilmapiiristä sekä kauden uutuuksista. Oli ihana nähtä ystäviä perjantaina järjestetyissä juhlissa ja nauttia toisien ystävien seurasta lauantaina messuilla. Kerrassaan ihana pikkuloma. Kamera oli mukana tuttuun tapaan, mutta kuvaaminen jäi lähinnä fiilistelyn tasolle - seurustellessa meni kepeät kuusi tuntia, junioreiden ehdoilla tällä kertaa.

Odotin älyttömästi Muji'n, Ikean ja Lumin näyttelyitä, mutta messujen yllättäjäksi nousi Havi's. Vanha kunnon Havi, uudella twistillä. Hyvin, hyvin keskieurooppalaisen tyylinen, ylellisen tuntuinen. Rikkaita, rauhallisia jopa tummia sävyjä. Vastakohtana pitkään vallalla olleelle harmaalle ja valkoiselle. (oma kotikin on harmaa ja valkoinen, heh). Ja paljon tänä syksynä hehkutetusta sinisestä, tässä oli juuri SE oikea sininen minun makuuni. Ehkä vielä muutan mieleni ja tartun maalitelaan. Oi, kyllä tykkäsin. Kuvia tuli valitettavan vähän, sillä aika meni ihastellessa. WAu!
 Liikkeellä oli huomattava määrä lasten sisustukseen (huonekalut ja sisustusesineet) panostaneita yrityksiä. Alla mm. Emilia Kareninan hurmaavia huonekaluja ja valaisimia. Ja tuo Rabbit-tuoli, oi oi.. Aivan ihana!Messut olivat  muutenkin panostaneet lapsiin erityisen paljon - Habi-Kids, mahtava alue vartavasten lapsille. Ihania ideoita! Ja isona plussana oli pöytä jossa nauttia eväitä tai ottaa kuppi kahvia viereisestä kahvilasta lasten purkaessa energioita. Tälläkin kertaa reissu oli vain äidille, vaikka seuralaisilla kääröt olivatkin mukana. 
Lumi Scent & Skincare oli esittelyssä habitaressa - tuliaisina oma tuoksukynttilä - Yötön yö, tuo mieleen Suomen ja kesän. Ja jännityksestä huolimatta kynttilän saa kuljettaa käsimatkatavaroissa, olisi ollut harmi jättää kentälle.


Signals - Ispiration

"Habitaren Ahead-desing alueelle sijoittuva elämyksellinen trendinäyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä ja pohtii yhteiskunnallisia ilmiöitä ja megatrendejä teemojen takana. Se esittelee neljä maailmaan eli huonetta Millä laseilla katsot?- kattoteeman alla.
Signals-näyttelyn on suunnitellut ja tuottanut trendianalyytikko Susanna Björklund yhdessä muotoilija Sisse Collanderin kanssa."

Itse taisin Singnals'sta nähdä vain yhden huoneen ja senkin täysin vaaleanpunaisten lasien läpi. Toinen WAu!


Yleisfiilis messuista jäi positiiviseksi, ensi vuonna ehdottomasti isompi matkalaukku mukaan. Ei tarttei sitten olla niin tarkkana niiden tuliaisten kanssa. 
Kiitos Habitare!


No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...