Monday, 13 February 2017

Sunnuntai pyöräilyä


Pyöräretki on siintänyt silmisssä jo pitkään. Sunnuntaina pakkasimme eväät, lapset ja pyörät autoon ja suuntasimme 20 kilometrin päähän Loon op Zand'iin tai pikemminkin De Loonse en Drunense Duinen'in kansallispuistoon. Paikka risteilee kävely- ja pyöräilypolkuja, nähtävyyksiä ja löytyipä sieltä myös maastopyöräreitti (jolle vahingossa eksyttiin..).
Pilvisestä päivästä huolimatta Odenhoudenin Bosch en Duin ravintola oli täynnä. Kävimme ensin syömässä, jotta jaksaa hyvin polkea. Vapautuvat pöydät täyttyivät nopeasti ja pikaisella vilkailsulla näimme ainakin parikymmentä koiraa ravintolassa - kaikki sulassa sovussa.


Dyynit olivat vaikuttavat. Maalla kasvaneille lapsille avautui välittömästi savanni, jossa leijonat hiipivät ruohikossa, kotkat liitelivät ja pantterit loikoilivat oksilla.
Mielikuvituksen vapaus - ei leikkipuiston rajoitteita.


Leikki- ja taukopaikkaamme sivusi MTB-reitti. Muutama pitkähkö katse suotiin 
Rouvan city-cruising Cresenttiä kohtaan. Mutta se pätkä mitä sivuttiin MTB-reittiä 
oli se ihan ajettavissa citycruiserillakin.
Päivälle ajoa tuli 7,6 km, josta noin pari kilometriä ajoimme "maastossa". Hyvät pyörätiet sukkuloivat alueen ympäri ja pyöräilijöitä olikin runsaasti.
Takuulla uudestaan!

p.s. ensikerralla toiseen kameraan myös se muistikortti niin jää enempi kuvia talteen, 
muutenkin kuin verkkokalvolle...

No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...