Sunday, 11 December 2016

Lauantain löytönä vanhan tavaran liike


Voiko tätä sisääntuloa ohittaa? Ei, ei todellakaan voi.
Eilen olimme juhlimassa Tyttösen 8-vuotissynttäreitä paikallisessa sisäleikkipuistossa. Tai siis lapset juhlivat ja aikuiset kuluttivat aikaansa. Itse piipahdin ihan ensimmäisenä puistoa vastapäätä olevalla kipputorilla - Kringloop'issa. Sieltä ei tarttunut mukaan muuta kuin muutamat pelinappulat, nappeja ja kirjontalankaa. Kun mieheke vuorostaan kävi kävelyllä törmäsi hän tällaiseen ihanuuteen.
Kartuttaakseen Hyvä mies-pistetiliä, toi hän vaimonsakin tutustumaan kauppaan.


Liikkeessä myytiin kaikkea vanhaa. Jos olisi tarvetta kattokruunulle, kaapille tai lipastolle tai kauriin sarville täältä niitä saisi. Tavaraa oli ihan älyttömästi, kuitenkin kaikki tuntui olevan järjestyksessä. Raunustojen kaappikasoja ja katon kruunumerta lukuunottamatta. Muutamia aitoja todella vanhoja turkkeja sekä aivan ihania joulupalloja (alla).
Nämä kaksi vähän varastivat huomiotani. Onneksi asuntoomme ei juuri mahdu ylimääräistä. Pienemmän puisen laatikoston olisi voinut hinnan puolesta ottaakin, mutta puuttuva laatikko hieman kaivelee. Metallihyllykkö taas sai jäädä kauppaan jäätävän lähes tuhannen euron hinnan vuoksi.
Iso ja ihana.
Tuonne joutuu todellakin menemään uudelleen. Lapset sisäpuistoon ja miehille juoma, itse kaverin kanssa ostoksille.. Plan.No comments:

Post a comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...