Wednesday, 23 November 2016

Vuokrakodin kylpyhuone


 Talokierros on ollut paussilla tuon pahuksen syyslentsun vuoksi, mutta nyt jatketaan. 
Olemme kolmikerroksisen asuntomme toisessa kerroksessa. Kylpyhuoneita on yksi ja se on aika sopivan kokoinen tai paremminkin riittävän suuri. Säilytystilaa voisi olla enemmän, mutta olemme ottaneet seinätilasta kaiken hyödyn irti.
Maan tavoista poiketen asuntomme kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone. Onneksi, sillä erillistä kodinhoitohuonetta ei ole. Hollanissa monien perheiden pyykkihuolto hoidetaankin ylimmässä kerroksessa "vintillä". Asiaa kysyttyäni, se on kuulemma muutoin hukkatilaa ja siellä on pesukoneliitäntä. Aha, ok.

Alla pimeähkö ensikäynnin kuva.


Asensimme peilikaapin hylly&peili-yhdistelmän tilalle. Pidän tuotteet mielummin kaapissa.
Lavuaarin aluskaappia harkitsimme tai harkitsemme edelleen. Pesukoneliitäntä on kylpyhuoneessa, joten halusin myös pesuaineet näppärästi esille. Sähköliitäntä ei ole mieleinen, mutta sen kanssa on elettävä.
Pyyheripustus on sekin kompromissi. Mieheni rakastaa lämpimiä pyyhkeitä ja olisi halunnut pyyhetangon, jossa patteri kivasti lämmittää pyyhkeen. Vesikiertoista pyyhepatteria emme kuitenkaan halunneet hankkia vuokra-asuntoon. Naulakossa pyyhkeet eivät kuivuisi..
Rouvan varastoista kaivettu Oskarin-oksa pääsi käyttöön. Pyyhkeet kuivuvat hyvin ja oksan saa siirrettyä sivuun, kun pyyhkeet ovat kuivia. 

No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...