Tuesday, 16 February 2016

Aurinkoa ja keittiökriisiä


Hei, taas - elossa ollaan! Tammikuu on takana. Ensin ennätys pakkaset ja sitten viikkoa myöhemmin lähes 30 astetta lämpimämpää ja sataa vettä. Blogeja seuranneena moni muukin on todennut tammikuun vieneen voimat.. Sama efekti on käynyt myös täällä. Voimavarojen rajallisuuteen on vaikuttanut myös miehen siirtyminen kevään ajaksi Alankomaihin töiden merkeissä. 
Auringon pilkahdukset ovat nannaa väsyneelle mielelle. Tuntuu kuin ylimääräistä energiaa virtaisi suonissa. Tuossa ylimääräisessä energiassa on tosin haittapuolensa. Näkee enemmän kuin harmaalla sadesäällä. Ikkunoiden harmahtava talviasu, keittiön kaameat ruusut ovissa, kauniit pölypinnat joidenkin huonekalujen päällä.. näitähän riittää.


Mutta nuo keittiön ruusut. Tykkään kyllä ruusuista - joo, mutta maljakossa tai ulkona. Noin maalattuna boordina ei iske. Mitä mieltä - ovatko pahemmat mustina vai punaisina? Jotain muuta väriä? Keittiöremppa ei hetimmiten häämötä ja kaappien maalaukseen en taida jaksaa ryhtyä. Ruusujen facelift?
No comments:

Post a Comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...