Monday, 17 August 2015

Back to school update - eteinen


Kuten kunnostusprojektit yleensä (joskus myös jostain aivan käsittämättömästä päähän pistosta) tämäkin projekti lähti tilan toimimattomuudesta ja no, epäkäytännöllisyydestä. Totuus vain on, että mikä toimi lasten kanssa kolme vuotta sitten ei välttämättä toimi nyt.

Kamat kasvaa lasten mukana ja yksivuotiaan toppapuku on aavistuksen pienempi kuin neljä vuotiaan. Niillä on omia ideoita, ajatuksia miten asiat pitäisi olla.. huh. Löysin Ikeasta näppärän oloiset korit (Algot-sarjaa) joita pystyy siirtelemään kiskossa sekä samaa sarjaa olevan "tarvikehyllyn" pikkusälälle. Koukut ovat sekoitus Ikeaa ja Köpenhaminan tuliaisia, kaikki pääasiassa vanhoja edelliseen pienempään muutokseen hankittuja. Maalaustarpeen perustelin koukkujen paikan siirrolla ja ikävännäköisillä rei'illä, mitkä seinään olisivat vääjäämättä jääneet. ( Ja olen jo pitkään himoinnut tuota jalokiven sinivihreää)  

Nyt vaikeudeksi jäi valinta Tikkurilan Tunne-värikartaston Tiffanyn X370 tai Caprin Y370:n väliltä.
Capri voitti kisan täpärästi. Ja kahden maalikerroksen jälkeen - Tykkään. Muut seinät saivat reikien peitoksi tasoitetta ja jämäksi jäänyttä Höyhentä. 

Lasten vanhat kenkähyllyt irroitin, enkä ajatellut takaisin laittaa. 
Intouduin tekemään vielä vähän maalaustaidetta ihan ulko-oven viereen. Saadaan siihen vaihtuva taidenäyttely ja Tyttösen lukujärjestys.Kamat sisään uusille paikoille ja valmista tuli.

Ennen - Before
Vielä pientä hionosäätöä. 
Matto takaisin pesulasta, lukujärjestys paikalleen, kuvia seinälle.. 
Näillä mennäänkin sitten seuraavat ajat. 
Tykkään.


No comments:

Post a comment

Hello, Thank you for visiting. Please leave a comment below. - Rita.

Vielä ehtii mukaan pääsiäisvalmisteluihin

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa pääsiäisvalmisteluja lasten kanssa. Me askartelimme virpomisvitsat jo viime viikonloppuna, sillä...